Nuffnang Ads

Wednesday, December 4, 2013

OD LAUNDRY Taman Sri Pulai Perdana, JB

Assalamualaikum

dah lama tak update blog ni...bukan tak der cerita tapi tak tercerita.....sejak kebelakangan n sangat2lah buzy.. buula Nov, hubby dah launching kedai dobi dia yang beroperasi sepenuhnya di Taman Pulai Perdana, JB....Nama kedai unik jugak...OD Laundry..napa OD yek...hehehehe O stand for OPEZZ and D stand for DCKEY...hehehehe OD tu nama yang dah sinonim dengan kitaorg...dari zaman UiTM sampailah UTM...hehe nak cerita sejarah dapat nama tu..ishh lain entri lah...

Masa hari pertama pembukaan kitaorang bagi 10 orang pertama cucian free..alhamdulillah dapat sambutan....sekarang ni pun masuk bukan ke2 banyak pelanggan masa bulan 1 yang repeat hantar baju..so skrg ni kena kekalkan momentum  lah..semuanyer dengan izin Allah SWT.....

Meh jenguk OD Laundry


Photo: Toto + selimut sedang dikeringkan






No comments: