Nuffnang Ads

Friday, January 25, 2013

Burger king hebatttt

Assalam.

Alhamdulillah...dah 2 hari cuti kat rumah ibunda tcintha....sangt2 best...hihihi....rasa damai ajee...oklah ..meh nak cerita kedai burger yg pling sedap penah rasa kat area tpt mak......namaa kedai BR1M....hehehe mcm bantuan rakyat 1 msia aje......actually kedai ni Burger Rakyat 1Malaysia @ lebih dikenali sbg abit klasik cafe...kelassssss jahhh...haahaahhha...

Location...no 21 jln bahagia b.pnr......senng cerita ni kat kawasan prrumahan lama b.prnawar....masuk ikut pasar baru b.pnwr...ada selekoh kekiri dan amik 1st simpang ke kiri...dan akan jumpa stall burger belah kiri....oooh ya stall dpn rumah aje.......hihi...menu burger sangat pelbagai......ada burger king                                         ( daging+ayam+telur) ada burger queen ( daging+ayam+telur+ikan) .harga masing2 rm3.60 ngan rm4.80..... murahkan......sedap lak tuu....ada jugak burger pattaya...ni semua burger sayur dan sos dibungkus ngan telur... awesome kan... Ada jugak burger bistik, kebab..roti john..giant sosej dan mcm2 lah...nak tulis memang panjang.......

Kedai dibuka setiap hari bmula jam 6 ptg....yg best ada service delivary...tapi kat area kws tu ajelah..cth kolej pelajar n kaw sekitar pasaraya jiason dan b.penawar... Dan temphan minima rm15 + caj phantaran.......so cpt2 order wahai pecinta burger..010-706 1799..



No comments: