Nuffnang Ads

Sunday, January 20, 2013

bowling time

Assalam Semua...lama tul tak update blog ni.......sebulan kebelakangan ini memang bz yaaaa amat.....yg best trip to Shanghai on december tu yang besttt......nanti ceritalah......hehehehe...ok start ari ni leh aaa update blog selalu......ok ceita ari semalam......

Petang tadi jalan pi  skudai parade. tujuan utama ke sana nak cari kasut sekolah abg......yg dulu beli dah sempit...jadinya kena beli barulah..masa awal ari tu dah beli sepasang aje.sebab ingatkan leh muat kasut yg dulu....ttiba dah sampai sana abg request nak main bowlibowling...haha dah bkurun i x main bowling ni....apalagi demi anak2 aku layankan jugak.......kali ni best sikit sbb both muzzammils dah besar...jadinya sama2 seronok...jom layan gambooo










No comments: