Nuffnang Ads

Tuesday, November 6, 2012

Hello kitty Town dan Little Big Club di Puteri Harbour

Assalam....

hehehehehe satu lagi tarikan yg ada di Nusajaya....la ni bukan ada legoland aje...tapi dah ada My hello kitty ngan little big club........yg seronok budak2lah..tapi kan seriusly......memang happening sangat2..la ni ngan mak+bapak+nenek budak pun leh main....x caya? hehehehehe family aku lah tuuu....

ok ..location MHK & LBC ni terletak di bandar Nusayaja dan secara tepatnya adalah di Puteri Harbour....ok nak sampai sini aje dah banyak tempat ko leh photoshoot....cantikan nusajaya..(pada hal aku dok hari2 miting situ...hahahha).....tiket dijual berasingan ya...utk MHK kena RM50 utk LBC kena Rm50....nak murah beli dua2 tempat total RM85 aje...ooo ni utk pemegang MyKAD ya......utk foregin harga normal...no annual pass.........aku just amik LBC aje rm50x4 = RM200 orang..kanak2 bwh 3 tahun freeeee....untung anak laki ni ...diorang x nak masuk MHK sebab diorang cakap tu tempat gegirl...hahaahahah selamat duit mak .....

so utk LBC ni ada 2 tingkat ..tak salah tingkat 2 dan 3...banyak ride..so sesuailah ngan jiwa anak teruna mak...heheheheehe...bila melangkah masuk aje...mmm lebih kurang mcm berjaya times mall jer..cuma tak der roller coaster jer....yg bezanya sini semua tema cartoon....thomas n friends...pingu...bob the builder lah...mcm2...dan yg bestnya ada show......tgk jadual lah...ari tu sempat tgk show thomas n friends...heheheh kalah budak2 aku ni..nyanyi paling kuat...kalo leh aku nak shake2 sekali..hahhahha.......

danish dekat dpn rumah barney......penat beri salam..rupanyer2 lupa  barney org putih...hahahha

naik thomas...rasanyer dekat 4x aku naik...budak2 ni ha...eh..class mak jah pakai baju kurung lagi...hahahahhaa


paksa jugak mak naik walaupun gayat lebih...hahahahha

kegilaan danish.....

ni aku naik jugak....ipan yg sibuk nak naik..mak jah...dah cabut larii...takut

hahahahah peninggggggg naik ni

on your mark!!!

class jah naik heli pakai baju kurung....

besttttt


kawan thomasss

overall sangat2 puas hati...leh golek2 ngan anak2 ko....main kat play ground dia memang happening......kalo badan beso harap maklumlah ya...muat2 badan aje nak masuk...haahhahahahahahahah..aku ler itewwww.....ada masa kelapangan bawaklah anak2 mai sini ....selain mengeratkan hubangan ngan anak2...boleh merabakkan poket jugak ..hehehehehehe..takperlah duit leh cari...senyuman anak2 yg penting..kui2....

ooo Kampung Lat jugak bakal dibuka cuma lum siap...bulan disember ni rasanyer........meh kita tgk gambo lagi...bio sampai muntah ijo yek..hahahahha






























No comments: