Nuffnang Ads

Tuesday, October 18, 2011

SeLAmaT HaRi LaHIr..HuBBy...


Salam...

Allah selamatkan kamu
Allah Selamatkan Kamu
Allah selamatkan wan rusdan wan manan
Allah selamatkan kamu

wahh dah 31 dah my hubby.....semoga diberkati kehiduppannya di dunia dan di akhirat....love u so muchh...gatai! sempat jugak aku watkan pulut kuning utk hubby.....memang supriselah sebab bgtau dia ni org lain yg tempah....tup2 ada nama dia..heheheh like 10000x......

Tuesday, October 11, 2011

Monday, October 10, 2011

Reunion Bagan Lalang 8-9.10.11

Salam...hujung minggu kali ni dipenuhi dengan aktiviti reunion kat Bagan Lalang....hehehe sukanya tarikh reunion ni......8 9 10 11...secara kesimpulannya..memang happening tullah....rugi sapa yg tak join kali ni..al maklum semua ada kawin..bawak anak masing2.....aku pakai point aje wat review ni yek..senang sikit nak baca..hehehhe:

  • kami bertolak dari JB kul 9 pagi..siap breakfast kat depan opis MNF lagi..pekena nasi lemak..memang nak suh anak2 makan berat sikit...kang idoklah abangnya asyik cakap..'SAYA LAPAR'...waa haru tul kalo abg dah start cakap macam tu....pasal tu jugak aku bekalkan maggie n mee sedap..manalah tau lapo2 leh bantai maggie...
  • Perjalanan amik masa dalam 4 1/2 jam...tak taulah lambat ker cepat ni...anak2 pun baik aje...tak banyak ragam...tulah dah bekalkan mainan 1 beg...jalan pun main redah aje..sib baik ada GPS...exit port dickson-lukut-sg pelek-bagan lalang....sempat lah jugak lalu ladang tanah merah...dah danish cakap mcm nak pi rumah nenek aje..hehhee kelapa sawit memanjang...ipan pun suka aje..coz kapal terbang tak putus2 lalu..muncung aje mulut dia tunjuk kapal terbang..bukan pakai jari yek..tapi muncung....
  • dalam kul 12.30 dah sampai b.lalang....sebelum tu dah pesan kat hubby beli makanan dulu otw nanti...last2 punya excited cari jalan sampai lupa nak tapau makanan..kesudahannya makan n.g.kampung yg tak kampung sangat..last2 anak2 mintak magie aje...hehehehehe..
  • aku family yg kedua sampai pas family paka...kitaorng cekin kat PNK bagan lalang ...oklah chalet tu dgn harganya...ada aircon n kipas...yg tak bestnya bilik aku tak leh on TV..apa daaaaaaa....sib baik aktiviti penuh..sampai aje makan+mandi...ingat nak mandi laut, tapi surut lak masa kitaorng sampai..mandi air terjun ajelah..hehehehe
  • dalam kul 4 dah ramai yg sampai : family opezz, paka, enal, syuk, farabi, heda, nasa, ayie..yg lain sampai malam pun ada...zack, halid ngan matkod..betul ke aku eja...
  • petang tu ada sukaneka..hehhehe danish orang paling excited..almaklum dah traning berapa hari nak join ..apapun memnag happening ditambah ngan kerenah budak....ist game..rebut gula2...danish no 3...pastu masukkan air dalam botol no 1..n last bawak bola ping pong dalam sudu...heheheheh no 4...aku memang sorak habis2an lah sebab ni 1st time danish join sukaneka..habis ilmu didada diturunkan kat danish......game ni betul2 wat family asing2 hapening+pening...hehehehhehe.....pas habis jer game bebudak..game bapak budak lak.......sama jugak jenis game..masuk game ke 3..masing2 dah pancit....heheheheheheheheheeheh..apapun paka hang memang best sebab sediakan game2 yg happening...last semua mandi lautttttt...n nak prepare utk bbq lak
  • bbq time memang best sebab time makan aaaaaaa......ayam, sotong, ikan sosej, bihun, nasi impit semua adaaaaaaa.....yg paling best..ibu2 gossip...bapak2 lak masak...hehehehhehehe best tullah.....sambil2 makan ada wat acara penyampaian hadiah utk sukaneka tadi, cabutan bertuah n tukar2 hadiah ......danish lah excited.....tak sabo nak bukak..almaklum budak2......aku dapat cabutan bertuah n tukar hadiah wit family farabi.....anak2 aku jugak memang terbaik..sebab tak ngamuk langsung....ramai kawan katanya.....
  • sampai kul 10.30 mlm...kitaorng balik bilik masing2..bapa2 kemas n pi ngeteh with other bapak yg lain sampai kul 2am...amik kooooooo..apalah yg digossip tu yekkk.....
  • esok paginya..acara bebas..anak2 main layang2 n ingat nak wat potoshoot..ejaan..sabo aje.......tapi disebabkan kepenatan semalam...bangun pun dah terlambat...so kuality gambo kurang sikit bak kata ayie...hahahahahhaa..last2 tak der sesi pun...apapun mekasih ayie sebab shoot kami sefamily walau spotan..nak tgk gambo..nak tgk gambo..hehehhehe..dalam kul 11..kitaorng berkumpul di sepang gold coast ...nak wat reunion kat sini non mampu..rm700 per night...pengsan mak dek non....dapat tido kat sebelah sepang gold coast pun dah cukuplah...hehhehehehehehehehe...
  • last program diakhiri ngan makan secara berjemaah kat pantai bagan lalang.......miss that moments.....apapun setelah direview reunion kali ni..memang semuanyer terbaekkkkkkk!!!!!!!!!
  • insyallah reunion seterusnya kat JB lak yekkkkk.........
  • gambo next entri ooo pi kat FB dckey ojolaly....