Nuffnang Ads

Friday, August 19, 2011

RAmaDhan Kali ini

Salam Ramadhan ...... cepat betul masa berlalu...tup2 dah nak abis bulan ramadhan..kalo dulu masa kecik2..ya allah lambatnya masa berjalan..mulalah tido bawak katillah, tido bawah kerusilah sebab nak abiskan masa puasa yg dirasakan amatlah panjang......la ni rasa tak sempat nak rasa mcm dulu tup2 eh dah buka lah....apa tak nyer..sebelum raya ni...kerja yg perlu diselesaikan amatlah banyak..menimbun2 sampai aku sendiri stuck nak wat yg mana dulu..belum siap yg ini dah datang yg itu....last2 aku ber FB..hehehehhehe..cukup....kang tak raya pulak aku tahun ni...

Persiapan raya? mmmm jujurnya baru belikn kasut untuk my heros...baju sorang dua helai tanpa sua...hahahahahha terukkan aku? bilalah nak mencari semua benda tu..hubby lah untung ..mak mertua kesayangan dia..eh merangkap mak aku dah belikan baju utk dia..lawa pulak tu! 2 helai lagi+baju melayu dia+anak2 sekali.....aku jugak yg tak berganti baju..tgk almari..mmm balik2 baju yg sama...nak jugak recycle utk raya ni ker? huhuhuh haruuuuu......oklah tahun ni warna oren..baju aku banyak colour oren....nanti kalo aku gambo raya pakai baju yg korang dah nampak aku pernah pakai sila SHUT Up yek....kasut aku yg dah terkopak ni pun tak ganti dah bunyai plos..plos..plos..pun aku pakai jugak..aku dah cakap aku sederhna orangnyer...pulak tu dikurniakan allah kalo aku suka 1 barang tu memnag aku pakai sampai lunyai....so en suami anda memang beruntung kerna memiliki saya...heheehehe perasaaannnnn!!!

tahun ni turn aku balik ganu....seronok..danish pun seronok jugak.....sure punya dia akan ajak naik bot ngan train kat taman tamadun tu......ada ke patut? hehehhehehe...en suami sila cek ekon ada ya..sebab mengikut pengalaman lepas, pasti tganu jem n pada masatulah econ buat hal...yg lenguh tangan isteri ni nak kipaskan anak2..dulu danish sorang ..ni dah ada irfan...haaaaaaa..mau tercopot tangan ..... yg pasti nanti tak derlah dapat makan ketupat daun tu..with lodeh..ngan rendang mak yg mablouse .......huaaaaaaaaaaaaa.....en suami sila anyam ketupat sekarangggggg.....u anyam u rebus i makan..hahahha boleh gitu? ...huhu lapoo

oklah kekawan sekelian......mcm2 ragam kan..apapun saya nak mengucapkan selamat hari raya n maaf zahir batin..huhu mcm bagi ucapan dalam tv lak...eh zakat dah bayo?