Nuffnang Ads

Monday, February 28, 2011

haitttt!!!


Salam..
mmm..dalam2 tgh sibuk ni..hal anak2 jugak tak terhandle..lately si pengasuh irfan leh cakap nak kerja lain...mm dah napa pulak aganyerr..sebab ipan usil sangat2 aaa..tuuu...akak tu jaga ipan cukup 2 bulan..walau pun dalam sebulan tu dia just jaga 2 minggu aje...tu pun aku bayo penuh jugak...mm tapi tak perlah dah memang tak der jodoh ngan ipan...so merangkak2 ler aku nyarik tempat lain....last choice Taska dceria...alhamdulillah boleh lah setakat ni...sebenarnya ipan tu aku tak risau sangat..yg si abang ni haaaa...aduii perangai....payah tull..nak suh dok tadika tak moo....rasanyer dah berbakul2 aku marah dia.....dah guna pendekatan lembut pun dia tak mooo...keras jugak yg jalan.....sampaikan pagi tu..aku call dia....coz dia dok ngan nenek....aku tak smepat hello dia cakap'ibu..janganlah marah saya lagi ya......'mmmm tak jadi aku nak marah2.....last2 kitaorng amik keputusan tak nak dah paksa..cukup 5 taun memang tak derlah aku tolak ansur...hhuuhuhu..mak aku pun naik pening ngan perangai danish....alahai anak omak

........kang aku tuko jadi singa kang......grooooooooooooooorrrrrrrrr!!! cengitu ker bunyi singa yek? takut tak..silalah takut ya..


atau ko nak suh mak ko jadi mcm ni? sila pilih..tapinyer jgn mimpi lah ya..pinggang mak ko tak kecit mcm ni..kalo mcm si tanjung perak aaaaa sesuai aaa tu..leh bayang tak mak ko mcm pari2 tu..ada sayap..rasa bukan sayap kot ...hahhaa payung terjun....sila tingkatkan daya imiginasi anda ya...kui2




No comments: