Nuffnang Ads

Monday, October 25, 2010

kerja..kerja n latest update

salam...
mmm lately teramat2 stress ngan kerja2 kat opis...bertindan2 dateline....rasa mcm tak terkejar dibuatnyer.....apapun cool down beb......mm on 1 nov-11 nov aku tak der...site survey kat kelantan utk rtj k.krai n tanah merah..huhuuhuh tinggal anak2 lagi...huhuhu pening pala kalo nak ikutkan hati...mmmm aku pasrah n aku tau ni yang terbaik utk aku n family.......sat lagi aku sambung balik...
hahaha..sambung la ni..la ni dah kat Kuala Krai...job kat Tanah Merah dah done..cuma ada maklumat skunder tak amik lagi kat majlis Daerah...la ni tengah bersungguh2 nak siapkan kuala krai lak..mmm napalah nak report cepat sanagt ni...kalo bulan 12 ni leh jugak aku bernafassss.....kalo submit end nov ni ada ker orang nak baca....huhuhuhuhu follow ajelah labuuu.....hik..hik... seronok pi tempat orang ni....just now aku dah rasa padprik belut...not bad..yg best nuar dah makan sup belut..hahahahhahaahah tak doyan katanyerrrr......huhuuhhuhuh..agaknyer kalo tak wat kajian ni ntah bila lagi aku leh makan belut ni..heehehehhe....
badan pun dah naik sakit2 ni...setiap hari travel almost 200km....tiap2 hari k...kuala krai tu luasss...ee banyak nyer kerja lagi..lum lagi interview pengusaha burung walit ni...lumpanjat gunung stong....ngan hujan lagi..apapun aku harapkan agar keadaan cerah n baik utk aku wat pelancongan kat situ....
mmm manghitung hari jer aku ni..rindu yang teramat sangat pada DANISH n IRFAN...ya allah tabahkanlah hati ni agar aku teruss kuat..n biarlah pengorbanan yang aku wat ni berbaloi.....murahkanlah rezekiku ya ALLAH...tenangkanlah hatiku dalam menghadapi segala kemungkinan dari mu ya ALLAH...aminn....

Friday, October 1, 2010

waaa..pecah kepala...

mm sebenarnya tak tau nak susun jadual kerja aku ni...makin bertambah2 ngan beban kerja..yang ada pun tak tersiap apatah lagi yang akan datang ni lak..dah confirm lak tuuuu....sebenarnya alhamdulillah jugak ngan kerja2 yang ada...cuma aku bimbang tak dapat nak fokus ngan anak2 aku jerr..al maklum kerja2 ni semua memerlukan aku outstation..ari tu naik raya jerr terus seminggu outstation...raya pun mcm dah tak raya....memanglah tahun ni tak rasa langsung kemeriahan raya..napa tah?...
anak2 lak dok ngan nenek lak..cian mak terpaksa jaga kalo aku outstation...masa nilah rasanyer best jugak if ada bibik...waa..kalo ada bibik yg elok...kalo kena bibik yang ko? uishhhhhhhhhhhh....serikk..calar balar dibuatnyer anak aku masa tuuu...sib baik bibik tu dah lari..kalo tak? ishhh....mmmm ntahlah aku blur nak wat keputusan bab2 mcm ni...pro n kontra tu sama balance...
rasanyer mcm banyak benda lum settle...yang tak 'dan' aku nak settlekan..harus kena ada buku tebal2 utk aku wat planning ttg idup aku, family, n semua bendalah.....ya allah mudahkan jalanku utk aku uruskan semuanya....