Nuffnang Ads

Monday, December 20, 2010

Asam Jawa+Garam+Aji No Moto+Gula

salam...

apa rasa yek kalo dicampurkan semuanyer? mmmm mesti sedap ..lelagi kalo + lada kering+ikan duri...wahh sedap nyer....entri kali ni tak dernyer nak cerita pasal asam pedas..n hal2 lain yang tak der kaitan langsung ngan title kat atas.....
la ni irfan dah 6 bulan 2 hari......n aku happy ngan kehidupan aku sekarang wit my cubby hubby 4ever n my manja 'mieow' yang dah jadi abang selama 6 bulan 2 hari..sapa lagi kalo tak DAnish yang 1 dalam dunia ni.......al maklum sejak jadi abang ni dia memang seorang yang bertanggungjawab... bab2 manja memang tak leh hilang..malah manja mcm adik dia jugak..aku selalu berdoa agar kami semua berbahagia hingga ke akhirnya....yelah siapa yang tak nak bahagia kan? kecualilah kalo ada syaiton ni rojimmmmmmmm...harus direjam ngan batu gamaknya yang selalu suka cucuk2 dalam perhubungan yang aman n damai...ah! lupakan seton dan seangkatan dengannya...
lately aku n hubby sibuk ngan kerja2 ujung tahun ni...semua nak tutup akaun...alhamdulillah RTD Pontian tadi dah lulus utk payment...ada sikit pindaaan jer nak kena wat......before 27 ni kena submitt...mm cepat2lah kerja siap coz bulan 1 ni nak jejalan lagi..nak pi kk lagi..hahahhahahahha..kk lagi? idok bosan kerr? love the weather jer n nak layankan danish nak naik flight tu...kali ni pi wit kak lily family+amani........hopefully ngan percutian kali ni leh la lupakan kisah duka yang terjadi sejak akhir2 ni.....tak der duka mana..cuma hati terusik aje...mm lupakanlahhh....
apa yg penting sekarang ni..banyak benda yg perlu aku kejar untuk masa depan aku ....

1 comment:

armouris said...

lagi info tentang asam jawa di SIHAT SELALU - Asam Jawa : Kegunaan dan Khasiat