Nuffnang Ads

Friday, October 1, 2010

waaa..pecah kepala...

mm sebenarnya tak tau nak susun jadual kerja aku ni...makin bertambah2 ngan beban kerja..yang ada pun tak tersiap apatah lagi yang akan datang ni lak..dah confirm lak tuuuu....sebenarnya alhamdulillah jugak ngan kerja2 yang ada...cuma aku bimbang tak dapat nak fokus ngan anak2 aku jerr..al maklum kerja2 ni semua memerlukan aku outstation..ari tu naik raya jerr terus seminggu outstation...raya pun mcm dah tak raya....memanglah tahun ni tak rasa langsung kemeriahan raya..napa tah?...
anak2 lak dok ngan nenek lak..cian mak terpaksa jaga kalo aku outstation...masa nilah rasanyer best jugak if ada bibik...waa..kalo ada bibik yg elok...kalo kena bibik yang ko? uishhhhhhhhhhhh....serikk..calar balar dibuatnyer anak aku masa tuuu...sib baik bibik tu dah lari..kalo tak? ishhh....mmmm ntahlah aku blur nak wat keputusan bab2 mcm ni...pro n kontra tu sama balance...
rasanyer mcm banyak benda lum settle...yang tak 'dan' aku nak settlekan..harus kena ada buku tebal2 utk aku wat planning ttg idup aku, family, n semua bendalah.....ya allah mudahkan jalanku utk aku uruskan semuanya....

No comments: