Nuffnang Ads

Tuesday, May 19, 2009

aniversari+hari buruh+terengganu PART 1

1 mei 2009..hapi anniversary wat aku n hubby yang ker-4...hehehehe mcm dah idup bersama 40 tahun..rasa bahagia aje..standarlah asam garam rumah tangga...yang penting sikap sabar n bertolak ansur yang sanagt2 lah tinggi amat2 diperlukan dalam melayari alam rumah tangga ni..tipulah kalo aku tak pernah gaduh2 'manja'...aku manusia biasa jugak...apapun yang penting kita kena hormat satu sama lain..banyak2 bertolk ansur..tak leh dah wat keputusan ikut kepala kita aje...dah ada family beb..bukan singel mingel...yelah..Moga Allah S.W.T senantiasa merahmati rumah tangga aku sefamily.....AMINN...ha? apa adiah aku dapat....hehhehe....hubby kasi hset cybershot..takpayah dah aku nak usung camera sana sini...thanks hubby...apa yang aku kasi dia..hahhaha..tanya dia lah...

hehehe..kebetulan 1st mei ni hari buruh dan aku n huby cuti panjang..so decide balik ganu ..kali ni disertai ngan kak lily sefamily..wit her abah n mak + house mate..si Doraaaa....actually going back at my hubby hometown aku really2 enjoy..becoz..danish dah leh speaking...walaupun bahasa jerman+jawa+rusia...at least mulut dia tak renti berckap.....cuma satu aje yang tak berubah dari dulu............kalo nangis..aaa kalah jacklyn victor...naik 'bernanah' telinga akuuu...aaaa..anak tekak tu nasib baik tak tercabut..wakakaakka..kuat sangat jeritnya...tapi alhamdulillah usia dia 2 tahun dia dah leh kira 1-10 , one sampai ten, n alif sampai wassalamu..kalo dapat buku tak pernah nak lepas...

kali ni balik ganu..banyak kali jugak bhenti..maklumlah bawak orang lama..


enjoy pic part 1


No comments: