Nuffnang Ads

Wednesday, September 17, 2008

kehidupan la ni..

sekarang ni aku dah ada dani dan ayah!!
alhamdulillah..kehidupan sekarang ni membolehkan aku bernafas dengan selesa
maksudnya nak mewah sangat tak derlah
..masih ada ruang utk kitaorang beramal..walau pun tak banyak dihulurkan..
...tapi rezeki tu sentiasa ada
betul jugak kata pepatah 'bersakit2 dahulu.bersenang2 kendian'
mmm..tgh kumpul modal..nak business..tapi tak pasti lagi
..apa yang nak dijual yek..

Minggu Red Box

video

huhu..tak der kerja!!!

video

Monday, September 15, 2008

Terkonang..


Kejadian ni berlaku dalam tahun ni jugak...dalam bulan 5 kot...
accident berlaku sebelum Labis..Masa tu Otw nak balik ganu...alhamdulillah kitaorang tak per2..cuma aku sakit2 belakang....maklumlah masa tu aku ngan danish dok belakang...patutlah masa sblm bertolak aku macam tak sedap hati je...
apapun accident ni berlaku bukan salah kitaorang..yang pasti dah setel semuanyer..semuanyer atas claim insurans orang yg langgar keta aku tu...cian lak tgk dia..dah lah kena saman...kena lak bayo semuanyer....

so...Nak pesan kat kekawan..hati2 masa memandu yek..kalo wife bebel kat sebelah tu bukannyer apa..cuma ingatkan yang tersayang suh bawak hati2..maklumlah kekadang tu terover speed kan..last2 kalo dapat saman..kan dah payah tu? hehehehe

Thursday, September 11, 2008

Pantai Batu Burok, T'ganu..

la ni danish dah hampir setahun setengah...
mm kejap jer anak aku dah beso yek...
pe'el dia sekarang ni suka sangat tiru gaya orang...

paling tak lupa..setiap kali nampak kubah masjid..dia mesti wat..
Syyyyy! (suh senyap ler tu)...pastu tu cakap syuh!syuh! (halau setan agaknyer)..
and then letak tangan kat telinga ..(cute sangat)..
tapi part yang paling kelakar tuu..hehehe..baru2 ni dapat balik tganu..
ehem2 paham2..la kat tganu tu..every 500 meter mesti ada masjid...
jenuh dia 'syyyyyy!!syyyyyyyy!!..kitaorang yang tgh rancak berbual jadi gelihati
tgk gelagat danish masa tu...

alhamdulillah..harap2 dia jadi anak yang soleh lah....
sejuk perut aku ngandungkan dia dulu...AMIN!!

Meh tgk gelagat danish ngan ayah dia masa kat Pantai Batu Burok ye..
masa tu tgh tgu waktu nak berbuka posa...

Mistaken Identity....


aaaa..ni danish ker...danishah?..
suka tgk danish pasarah aje...selalunyer pantang diusik..apa tak nyer...time iklan kat tv aje aku dapat kerjakan dia....hehehhehe..muah2 utk danish!